X-faktor: Røde og orange blomster kalles til scenen!

x-faktor-roedNå bobler det i bildearkivet ditt. De entusiastiske røde og orange fargene vil ikke vente lenger, så slipp de fri og slipp de til på scenen! Vi tar i mot påmeldinger frem til mandag formidag kl 12, du blir vel med?

Om konkurransen: Fordelt på seks innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille x-tra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!

X-faktor blomsterutgaven er åpen for alle bloggere og hjemmesideeiere i Norge, Sverige og Danmark. Uansett sjanger! Rosa runde er avsluttet. Gul er avsluttet, hvit pågår en par timer til. Dette er runden for rød og orange, og så følger blå og til sist grønn og svart opp.

Hvordan delta
1. Finn frem et bilde
2. Skriv litt tekst om blomsten, feks hvorfor du liker den og hva den heter, om du veit. Lag lenke til denne konkurranseposten.
3. Legg det ut på din egen hjemmeside, eller blogg.
4. Kom hit og legg inn lenke via den blå knappen nedenfor de andres bidrag.
5. Gratulerer, du er med! Nå kan du gjerne fortelle vennene dine om det og få de også til å delta!
—> Alt er grundigere forklart i konkurransens hovedpost, den finner du her

Premier:
Alle premier er donert av fantastiske Magnor glassverk! Du finner forhandleroversikt her.
1. plass: Åtte kuverter av Finn Schjølls frodige nye servise Finns hage!
2. plass: Vasen Boblen Winter Wonderland
3. plass: Vasen Liv, modell 214020
4. plass: Vasen Olive, valgfri farge
5. plass: Rose ring, valgfri farge

Premiene er fra Magnor glassverk

Finalistene plukkes av jury, denne består av:
Finn Schjøll, norges blomstermann over alle. Og meg, Anne Havåg Holter-Hovind.
Vi velger ut 30 finalister fra alle de påmeldte, og så er det dere lesere som stemmer frem vinnerene.


For å legge til bidraget ditt, trykk på blå knapp like ovenfor og følg beskrivelsen. Får du det ikke til? Legg inn lenken i kommentarfeltet så fikser jeg 🙂

Håper riktig mange blir med, sammen får vi bloggverdenen til å blomstre!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

  1. Hei. Takk for tips angående krydder-tagetes. Kikket på innlegget ditt. Vi har hatt gul og oransje i noen år og tar flittig frø av dem. For to år siden ble vi introdusert for glanstagetes eller lakristagetes som den også kalles, av vår eldste sønn. I fjor kjøpte vi frø av Red Gem. Men jeg er ikke flink til å bruke den i mat, noe jeg burde! I alle fall skal den få pryde grønnsaksbedet til sommeren :-). Takk for en fin konkurranse! Utrolig mange flotte innlegg som har øket ønskelisten min betraktelig! Ha en fortsatt fin helg!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her