X-faktor blomster: Rosa

x-faktor-rosa

Hvilken av alle rosa blomster har det lille x-tra? Blir det en yndig rødmende frøken, en frekk pønker eller en gammel bestemor? Alle rosa blomster kalles nå til audition, så dykk ned i arkivet, finn frem din rosa favoritt og presenter henne! Vi tar i mot påmeldinger i frem til tirsdag formidag kl 12, så skynda på 😉

Om konkurransen: Fordelt på seks innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille x-tra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!

X-faktor blomsterutgaven er åpen for alle bloggere og hjemmesideeiere i Norge, Sverige og Danmark. Uansett sjanger! Jeg ønsker nye blogginnlegg, men om du deltok i blommig fredag nå for to dager siden så kan du bruke det ettersom det også hadde rosa som tema, men da blir jeg meget takknemlig om du i din neste bloggpost vil fortelle om konkurransen slik at leserene dine får det med seg og også kan delta 🙂

Dette er første audition, rosa. På tirsdag åpner vi audition for gul, og så kommer hvit, rød og orange, blå og til sist grønn og svart. Bli med!

Hvordan delta
1. Finn frem et bilde
2. Skriv litt tekst om blomsten, feks hvorfor du liker den og hva den heter, om du veit. Lag lenke til denne konkurranseposten.
3. Legg det ut på din egen hjemmeside, eller blogg.
4. Kom hit og legg inn lenke via den blå knappen nedenfor de andres bidrag.
5. Gratulerer, du er med! Nå kan du gjerne fortelle vennene dine om det og få de også til å delta!
—> Alt er grundigere forklart i konkurransens hovedpost, den finner du her

Premier:
Alle premier er donert av fantastiske Magnor glassverk! Du finner forhandleroversikt her.
1. plass: Åtte kuverter av Finn Schjølls frodige nye servise Finns hage!
2. plass: Vasen Boblen Winter Wonderland
3. plass: Vasen Liv, modell 214020
4. plass: Vasen Olive, valgfri farge
5. plass: Rose ring, valgfri farge

Premiene er fra Magnor glassverk

Finalistene plukkes av jury, denne består av:
Finn Schjøll, norges blomstermann over alle. Og meg, Anne Havåg Holter-Hovind.
Vi velger ut 30 finalister fra alle de påmeldte, og så er det dere lesere som stemmer frem vinnerene.


For å legge til bidraget ditt, trykk på blå knapp like ovenfor og følg beskrivelsen. Får du det ikke til? Legg inn lenken i kommentarfeltet så fikser jeg 🙂

Håper riktig mange blir med, sammen får vi bloggverdenen til å blomstre!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

34 KOMMENTARER

  • Hurra! litt vennlig konkurranse er jo alltid gøy for å virkelig få dykket i arkivene og velge favoritter 😉

 1. Så gøy, Anne! Spennende med konkurranser, det skjerper alle sanser 🙂
  Og så morsomt at selveste Finn Schøll er med som dommer, nesten litt skummelt 🙂

  • Det er kjempeok 🙂 Av og til er det noen som får problemer, slik du gjorde nå. Jeg har noen ekstra triks-muligheter som admin, så jeg får det alltid til 🙂

 2. Så gøy med konkurranse igjen! Artig å lete i arkivet og finne blomster, selv om konkurransen blir hard. Det er så mange flotte bidrag!
  Ha en fin fin mandag:-)

 3. Mycket roligt att få vara med igen. Tänk så mycket inspiration man får och nya vänner hittar man med. Har ju en koloni med en blogg där med, Blommorochsantmedkoloni.blogspot.com Men valde att lägga tävlingen här denna gången eftersom det också handlar om foto.
  Tack för att du gör detta för oss.
  Kram Meta

 4. Mycket roligt att få vara med igen. Tänk så mycket inspiration man får och nya vänner hittar man med. Har ju en koloni med en blogg där med, Blommorochsantmedkoloni.blogsp… Men valde att lägga tävlingen här denna gången eftersom det också handlar om foto.
  Tack för att du gör detta för oss.
  Kram Meta

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her