Skattejakt i hagen…. :)

Se hva som pipler opp i bedene mine 🙂 I dag var det strålende sol og helt uråd å ligge pal på sofaen, uansett om jeg veit jeg burde etter morgenens hektiske TV2-sending… Så da måtte jeg ut en liten snartur. Men ja, apropo, om du så på og lurte hva jeg hadde med så har jeg (som vanlig) laget skikkelige lister, de finner du her.

Men nå: Tilbake til våren:

mysefistisk

Trolig krokus

julerose

 

Ha en smashing fin uke, enten det pipler opp av bakken din, eller du fortsatt har skiføre og islykter 🙂

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Det er en fryd ¨å se alt som alt spirer- registrerte og at det alt er frisk sitronmelisse siden vi nesten ikke har hatt frost i urtebedet.Kjempehyggelig å se deg i God Morgen Norge-super inspirasjon!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips