X-faktor blomster: Gule

x-faktor-gulGult er kult!
Gult kan være myke forsiktige og romantiske, varme som solen, eller hylende selvlysende oppmerksomhetssyke. Hvilken gule blomster liker du? Gul runde er alltid litt ekstra morsom fordi gul er en farge så mange har et litt ambivalent forhold til, men som alle får opp øynene for når de ser galleriet fullt av spennende alternativ.

Så, grav i arkivet ditt, finn frem din gule favoritt og sendt henne avgårde på audition! Gi henne mulighet til å overbevise dommere og folket om at hun er blomsterverdenens nye stjerne. Vi tar i mot påmeldinger frem til torsdag formidag kl 12, så skynda på 😉

Om konkurransen: Fordelt på seks innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille x-tra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!

Oppdatert etter gul er avsluttet: X-faktor blomsterutgaven er åpen for alle bloggere og hjemmesideeiere i Norge, Sverige og Danmark. Uansett sjanger! Rosa runde. Dette er gul runde som er avsluttet, og så kommer hvit, rød og orange, blå og til sist grønn og svart. Bli med!

Hvordan delta
1. Finn frem et bilde
2. Skriv litt tekst om blomsten, feks hvorfor du liker den og hva den heter, om du veit. Lag lenke til denne konkurranseposten.
3. Legg det ut på din egen hjemmeside, eller blogg.
4. Kom hit og legg inn lenke via den blå knappen nedenfor de andres bidrag.
5. Gratulerer, du er med! Nå kan du gjerne fortelle vennene dine om det og få de også til å delta!
—> Alt er grundigere forklart i konkurransens hovedpost, den finner du her

Premier:
Alle premier er donert av fantastiske Magnor glassverk! Du finner forhandleroversikt her.
1. plass: Åtte kuverter av Finn Schjølls frodige nye servise Finns hage!
2. plass: Vasen Boblen Winter Wonderland
3. plass: Vasen Liv, modell 214020
4. plass: Vasen Olive, valgfri farge
5. plass: Rose ring, valgfri farge

Premiene er fra Magnor glassverk

Finalistene plukkes av jury, denne består av:
Finn Schjøll, norges blomstermann over alle. Og meg, Anne Havåg Holter-Hovind.
Vi velger ut 30 finalister fra alle de påmeldte, og så er det dere lesere som stemmer frem vinnerene.


For å legge til bidraget ditt, trykk på blå knapp like ovenfor og følg beskrivelsen. Får du det ikke til? Legg inn lenken i kommentarfeltet så fikser jeg 🙂

Håper riktig mange blir med, sammen får vi bloggverdenen til å blomstre!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

36 KOMMENTARER

  • Jeg tror bloggen din er har fått seg en liten tyvradd Unn-Cristin! Du har ikke gjort noe galt når du la inn lenken her, men selve bloggen din har blitt kapret av noe som videresender besøkende til spillsiden (har ikke noe med denne konken å gjøre). Jeg har sendt deg en epost.

 1. Enig med Villrose. Skikkelig gøy å besøke så mange flotte hageblogger:) Og håper flere fra nord i Norge blir med også.
  Gult er en flott farge, og likt av insekter på våren når de trenger en kraftfull start på livet sitt.

  🙂

 2. Så var det jammen en gul kandidat på plass også :-)) Ikke verst bare det, sånn i en travel hverdag?! Nettet er skrøpelig men jeg smetter innom når det er tilstede og jeg får virkelig brynet tålmodigheten litt ;-D Lykke til alle sammen! Heia GUL!

 3. Hei Anne
  Jeg får ikke til å lenke bidraget mitt på siden din. Kanskje fordi jeg bare har I-PAd tilgjengelig. Kan du hjelpe meg? Bidragsbilde skal være det første med alle krokusene på.
  Hilsen Anne-Kristin
  http://3.bp.blogspot.com/-anwX

 4. Hurra for alle som er med! Jeg er litt travel i dag og i morgen, så jeg får ikke sett på alle bidragene akkurat nå, men gleder meg veldig over at de kommer inn og gleder meg til å besøke de når uken roer seg litt 😀

 5. Hei!
  Sliter litt med lenken jeg også, her jeg sitter med ipad’en.
  Får starte opp treskeverket av en PC i morgen, he he.

  Men kjekt å se så mange fine, gule blomster!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her