Frodig og delikat uterom til inspirasjon

Bli med meg ut i den mest delikate av alle inspirasjonshagene på Hagemessen på Lillestrøm! Den viser godt hvordan man kan få et vakkert uterom med mye hage ut av et lite areal. Den har ulike ganger som leder gjennom hagen, planter som bryter opp siktlinjer og danner rom/avgrensninger og fokuspunkt, bevisst fargevalg og fin miks av ulike materialer.

(Dette avsnittet er oppdatert etter publisering:) Den 90 m2 hagen var en del av den store inspirasjonshagen til NAML.  Den er designet av Monica Midtun Sander ved Beer Sten som tegnet opp inndeling, bestemte materialer, møbler og planter, og plantet til. Grunnarbeide og stensetting er utført av Abt Anleggsgartner fra NAML.
Produktene er fra: All sten er levert av Beer Sten.  Alle krukker, smådyrhus +Buddha fra Krukkegården. Jernsengen er gammel antikk fransk og kjøpt på Finn. Putene er fra Missoni. Hvit metallmøblement er fra Sundays Design. Benk ved vannet, 1900 fra Fermob/Blåmann. Sedum i denne delen av inspirasjonshagen er fra Bergknapp. Alle krydderplanter er fra Mestergrønn. Ellers er planter/blomster bestilt her og der. Det store treet er et oliventre.

Vil du se mer fra Hagemessen så laget jeg en liten video med glimt fra noen ulike stands, se den her. 

Men først, bli med først, bli med meg rundt i hagen!

hagemessen-inspirasjonshage-8

hagemessen-inspirasjonshage-6

hagemessen-inspirasjonshage-5

hagemessen-inspirasjonshage-3

hagemessen-inspirasjonshage-2

hagemessen-inspirasjonshage-1

3 KOMMENTARER

  1. Og den fine, grønne vannekannen var fra I Gros hage – de var nemlig utsolgt for grønne…
    Fine bilder!
    Neste år skal jeg gjøre meg hard og bare gå rett til utstillingshagene. Må nok ha skylapper da!

    Brostein er aldri feil!

  2. Flott altså! Mange ideer å hente her. Liker de store, runde pottene så godt, jeg. Også er det fint med brostein, da.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her