Tempelhagen ved Barnsley House, superromantisk!

Så er vi tilbake til Rosemary Vereys herlige hage ved Barnsley House, og denne gangen er det den lille hagen ved det greske tempelet jeg ser på. (Vil du se de andre artikelene fra Barnsley så er de samlet her).

Hagerommet avgrenses et åpent nyklassisistisk tempelbygg og høye stenmurer på tre sider, og så er den fjerde åpen ut mot resten av hagen. Rommet var rett og slett vidunderlig og brukes blant annet til vielser, noe jeg synes det må være perfekt til med sin unike stemning.

barnsley-tempelhagen-3

barnsley-tempelhagen-4

barnsley-tempelhagen-1
I ytterkant av arealet, mellom det vakre sittearealet og resten av hagen så sto verdens flotteste magnolia, med judaspenger raust blomstrende under seg. Ett smykke! Du kan lære mer om judaspenger i denne bloggposten, og se mer av magnoliaen og bedet den står i her.

En perfekt arena for et bryllup, eller hva?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Oj! Så himla vackert! Och en perfekt plats för ett bröllop.
  Det känns nästan lite jobbigt att kika på så här fina trädgårdar den här tiden om året. Trädgårdslängtan blir för stor …
  Kram,
  Anna-Karin

  • Hehe, tja, jeg synes bare det er deilig jeg å bla i arkivet og minnes fine ting. Men så har det blitt vår i hagen og det skjer fine ting der også, så lengten er ikke lenger like sterk.

 2. Oj! Så himla vackert! Och en perfekt plats för ett bröllop.
  Det känns nästan lite jobbigt att kika på så här fina trädgårdar den här tiden om året. Trädgårdslängtan blir för stor …
  Kram,
  Anna-Karin

 3. Hei,
  åh SÅ koselig. Tenk å sitte her <3 og gjøre ingenting 🙂
  Ha en strålende dag flinke deg. 😀
  Jeg liker å hoppe fra stein til stein og ta bilder av alt som fasinerer meg. Og det er i grunnen mye. Det har du kanskje sett littegranne på Instagrammen min. Naturen skifter mye på seg i de ulike værtypene og årstidene, så de samme stedene kan være så magiske på mange ulike måter. Jeg er veldig forelsket i naturen. Det er noe med stillheten eller bølgelengden mellom natur og menneske, da vokser mennesket inni seg. Synes jeg. Følg meg gjerne du også om du vil. 🙂 Jeg legger også merke til de gode fine og koselige rådene du gir om mangt! Ha en finfin dag. 😀 Mvh Ann Eli.

  • Jeg er som deg veldig glad i variasjonene, de små og store detaljene som gir så mye om man bare tar seg tid til å se de. Ha en flott uke, og vår!!

 4. Hei,
  åh SÅ koselig. Tenk å sitte her <3 og gjøre ingenting 🙂
  Ha en strålende dag flinke deg. 😀
  Jeg liker å hoppe fra stein til stein og ta bilder av alt som fasinerer meg. Og det er i grunnen mye. Det har du kanskje sett littegranne på Instagrammen min. Naturen skifter mye på seg i de ulike værtypene og årstidene, så de samme stedene kan være så magiske på mange ulike måter. Jeg er veldig forelsket i naturen. Det er noe med stillheten eller bølgelengden mellom natur og menneske, da vokser mennesket inni seg. Synes jeg. Følg meg gjerne du også om du vil. 🙂 Jeg legger også merke til de gode fine og koselige rådene du gir om mangt! Ha en finfin dag. 😀 Mvh Ann Eli.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her