Under overflata…..

Over bakken så krokusen helt normal ut. Under var saken en annen…

Jeg har flyttet noen krokus i dag. Egentlig skal man ikke flytte krokus som er i blomst men disse sto i veien der de sto, sådaså. Når jeg begynte å grave så var det tydelig at de ikke akkurat var plantet «etter boka». Den ene har blitt planta opp ned, den andre hadde havna adskillige cm for dypt. Men opp og frem kom de seg lell. Naturen er facinerende saker!

krokuser-2 krokuser

 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Artig!

    Nei, man skal heller ikke glemme «underverdenen» 🙂 Morsomt du tar deg tid til deg også:-)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her