Bilder fra Chelsea Flower show!

TT_18052015_0652
Gutta bak den fantastiske nettbutikken Garden Living har akkurt vært på Clesea Flower show utenfor London. Nå kan du bli med de to rundt og se på høydepunktene, en hagevandring jeg helhjertet anbefaler.

Og vil du se enda mer så kan du se timesvis med BBC sendinger fra Chelsea ved å følge mitt enkle lille triks. Les om det her.

Bildet er lånt med tillatelse.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips