Jeg gir ut bok: Fuglefryd!

anne-fuglekasseEeeeendelig kan jeg fortelle noe jeg har holdt hemmelig siden januar! Jeg skal gi ut bok 😀

Boken skal hete Fuglefryd! Og ja, det blir altså en bok om fugl, (men ett og annet ekorn sniker seg visst inn…).

Jeg ser på fuglene som små hagegjester. De bringer meg stor glede, og de gjør hagen komplett med sine farger, bevegelser, lyder og personligheter. Fuglefryd skal bringe leseren tett på hagens fugler og gi deg mulighet til å bli kjent med mine gjester og deres søte krumspring. Boken skal gi opplevelser mens du blar i den, og inspirere til å oppsøke opplevelser i egen hage/balkong/bakgård. Og så blir det informasjon om fuglene, og ikke minst om hva du kan gjøre for å skape en kvitrende hage. Målet er å spre glede og kunnskap bakt inn i inspirerende bilder og et enkelt språk, akkurat slik jeg gjør her på Moseplassen til daglig 🙂

For meg så er dette å gi ut en bok ganske stort, og veldig rart. Veldig rart, men aller mest fint. Boken gis ut på Font forlag, og jeg er veldig fornøyd med både redaktør Knut Ulvestad og bokdesigner Terese Moe Leiner som jeg har drømmegod dialog med.  Nå håper jeg at jeg greier å lage en bok som sprer glede og fascinasjon, og som gjør at enda flere bryr seg om hagens små gjester. Og så håper jeg jo at boka finner mange lesere, naturligvis 😉

Men først må boken skrives… Så håper jeg dere vil kjøpe den når den kommer i oktober 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

  1. Så spennende, Anne. Gratulerer! Selv er jeg en stor fugleentusiast, helt på hagefugl og absolutt amatørbasis, altså. Men jeg har fått mye kunnskap og ikke minst inspirasjon gjennom bloggen din. Det er så gøy! Lykke til med arbeidet med boka. Jeg kommer til å kjøpe den, garantert.

  2. Så spennende med bok om fugler i hagen. Klart jeg kommer til å kjøpe den. Her i @akeleiehagen mater vi fuglene hele året og har stor glede av fuglemangfoldet 🙂 BrittArnhild

  3. Det gleder jeg meg til! Det blir helt sikkert en fuglebok med en ny og spennende vri, kjenner jeg deg rett:-) (Og det er vel noe som trengs!)

    Hilsen Annette

  4. Gratulerer med ny bok. Fugler er flotte skapninger som både jeg og barna er glade i, gleder oss til boka kommer. Så en litt annen ting. Har nettopp laget meg et insektshotell og er sikker på at mange andre også har et. Hadde det vært en tanke med en tema på «vis meg ditt insektshotell» ?

  5. Gratulerer! Sikkert både spennende og interessant for deg å skrive/lage – og for oss som kommer til å kjøpe den. Lykke til med arbeidet.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her