Fotodag for fuglefryd!

Inneholder omtale av boken jeg kommer til  tjene penger på

De to siste dagene har jeg hatt fotodag for fugleboken jeg skriver: Fuglefryd. Dette innebærer at jeg har jobbet med en fotograf som har tatt bilder av meg meg. Både portretter, anne-gjør-ting-i-hagen bilder og nærbilder for skritt-for-skritt demonstrasjon av ulik fuglemat og fuglekasser, mm.

Jeg digger å sammarbeide med dyktige folk, og har hatt det så gøy! Bildene blir fantastiske og jeg gleder meg til å vise dere til høsten, men bildet over er en sniksmak, før redigering 🙂

Alexander-1Det er Alexander Benjaminsen som tar bildene, og ett av motivene han tok var at jeg fotograferte fugler, og dermed benyttet jeg anledningen til å ta bilde av han som tok bilde av meg 🙂 Som dere ser, Alexander strekker seg langt for å få de rette bildene, og her ble den lille regnbygen utnyttet til det fulle ettersom vi jo ønsker å skape mange ulike motiv for boken.

Apropos motiv, jeg tror aldri jeg har skiftet så mye tøy i løpet av en dag noen sinne! Hehe. Jeg vil jo ha variasjonen, men har fått dyp forståelse for David Attenborough grep. Han har det samme antrekket på (nesten) alle tv-opptak, blå skjorte og kakibukser. Da blir det nemlig uproblematisk å sy sammen klippene, og klærne blir betydningsløse. Som sagt, ikke for meg. Jeg må nok heller få meg flere fargefriske klær gitt 😉

Sliten nå, grisesliten, men glad for at vi er ett hakk nærmere ferdig bok!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her