HØSTfloks du liksom…

Å gi planter navn etter kalenderen er ofte en dårlig ide…

Jeg digger høstfloks, og jeg digger høst, men juli er ikke en høstmåned altså, uansett hva du skulle mene om årets sommer!

Les mer om høstfloks her

hoestfloks-1

hoestfloks-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Høstfloks er en av de blomstene jeg husker fra «gamle dager», dvs en av blomstene fra bestemorhagen. Min bestemor hadde en veldig stor hage med frukttrær, bær, grønnsaker og mange, mange blomster. Hver gang vi var på besøk, elle besteforeldrene kom til oss, fikk vi blomster (og frukt/bær). Jeg har bursdag i midten av august, og da kom de alltid med en bukett høstfloks blandet med andre blomster. Så i «gamle dager» blomstret Høstfloksen på høsten. Jeg syntes de var så fine og så husker jeg at de luktet så godt.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her