Gosj så gøy med åpen hage!

I går hadde jeg åpen hage under arrangementet Oslo åpne hus. Når jeg ble invitert til å delta så takket jeg først nei, men etter endel overtalelse så ble jeg med allikevel. Noe jeg ganske raskt angret på, og fortsatte å angre på helt frem til åpningsdagen. Jeg synes rett og slett det var skummelt å vise frem hagen, fordi jeg var redd for at folk skulle bli skuffet over at den ikke er like flott i virkeligheten som den fremstår på glansbildene. Hagen har sine vellykkede moment, men den er jo ikke sånn gjennom hele, og som alle erfarne fotografer veit, gode bildevinkler kan skjule mye 😉

Men det ble så hyggelig! Det var et jevnt sig av folk hele dagen, trivelige folk som så seg rundt og smilte. Jeg satt stort sett i hagesofaen og det funket overraskende bra. Der var jeg jo ganske midt i det hele og kunne lett prate med folk, samtidig så satt jeg godt og varmt og tørt under parasoll og med pledd og puter og te og varmeovn. Hehe, veldig anne-vennlig, været var nemlig nokså høstfokusert.

Det ble en trivelig dag rett og slett! Så takk til alle som kom innom, det var artig å ha dere her og moro å se hva dere så på og spurte om, dere har gitt meg mange gode blogginnleggsideer. Om du ikke var her så takk for støtten dere gir her inne, og så minner jeg på at jeg la ut en bloggpost i går med  hagevandring og forklaring på noen designgrep, den finner du her. 

Men mest takk til mannen, min mor, og gode hagevenner som hjalp til slik at hagen ble presentabel! Så fint har det ikke vært her på mange måneder, det gir meg stoooor og langsiktig glede, og gjøre det mye artigere både å være i hagen og å ta bilder og dele med dere 😀

Moseplassen-september-1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Så bra :). Så veldig bra at du turte, og til og med koste deg! 🙂 Håper du blir med på slike ting på nytt slik at også vi som dessverre måtte stå over i år får sjansen til å invitere oss sjølv inn i hagen din!

  2. Kjempeflott Anne!
    Kan forstå at slikt føles skummelt,har tenk det samme selv når folk lurer på om jeg ikke sakl ha åpen hage…jeg syns det er veldig skummelt.
    Bra at dagen ble vellykket og heldige de som kunne komme innom i din fine hage:)
    Fin ny uke 🙂

  3. Så bra at det var så vellykket. Ikke det at jeg tvilte på at det kom til å bli det, men DU tvilte jo. Nå blir det ikke så skummelt neste gang. For jeg håper virkelig det blir en neste gang, og at jeg da får mulighet til å komme. Håper ikke du er helt utkjørt etter dette, var bra du fikk god hjelp i allfall. Og nå kan du hvile på dine laurbær.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her