Korrekturkatten….

Inneholder egenreklame

korrekturkatt-fuglefryd

Den derre bokinnspurten ble til en litt langvarig greie gitt, men nåååå er vi snart ferdig! Jeg gjorde så store forandringer at det ble en ekstra runde med korrektur, til stor glede for Robin som allerede er svært glad i å jobbe med Fuglefryd…

Robin er katten til redaktør Kjersti, som har tatt bildet. Robin sørger for at boken er en fryd å lese også for de firbeinte, og han gjør som dere ser en svært grundig jobb!

Snart har vi blaeksemplar klar så andre enn korrekturkatter kan få se litt av boken, og forbestilling for de som så vil kjøpe, og så en bok og lanseringsfest. Gleder meg! Men først siste sprint med korrektur, som er litt blæ, men også litt gøy. Det blir dog gøyest når boken er ferdig. hehe 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Veldig fin pus! Minner meg om våre, har 3 stk, som selvfølgelig alltid skal ligge midt oppå leksebøkene til barna:-) Kanskje bra katter ikke kan tyde bilder, med alle de deilige fuglestekene på..!

    Hilsen Annette

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her