De beste oppskriftene med eple!

Enten du har modne epler i hagen, eller du må i butikken, nå er tiden inne for epler! Har du mange så kan du presse de til saft, enten hjemme eller ved å levere på presseri. Jeg har en stor oversikt over eplepresserier over hele landet her.

Men det er jo ikke bare saft en kan lage av eplene! Under finner du en samling spennende epleoppskrifter. Med eplekake, eplepannekaker, eplepaier, ulike typer småsnacs, eplekrem, eplesmør og mye mer. Jeg helt sikker på at du finner noe som faller i smak 😀

Liker du posten så er det hyggelig om du deler den! Og har du egne epleoppskrifts-favoritter så legg gjerne lenker i kommentarfeltet 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her