Fru Pedersens fantastiske julehage!

I dag tar jeg deg med til en av Danmarks mest inspirerende hagebloggere: Fru Pedersens have. Den er drevet av Anette Krogh Pedersen, som hver høst transformerer hagen til en julehage fylt med inspirerende kreasjoner. Alle bilder er tatt av Anette og lånt med tillatelse, naturligvis. Følg lenkene inn for å se mer, og få tips til hvordan du kan skape dekorasjonene 🙂

087

En av spesialitetene i Fru Pedersens julehage er hvordan hun kombinerer naturmaterialer med ting hun har støpt i betong. For eksempel julekuler som du ser i bildene over og under. Anette forklarer hvordan du kan lage din egne betongjulekuler her.

032

004-3

Kuler er ikke det eneste Fru Pedersen byr på av betong. Se så fine paddehatter hun har laget, (både i bildet over og under). De kan du lære å lage her. 

011

Det er mange sitteplasser i hagen. Nå er det kanskje for kaldt til å sitte i hagen din, men sitteplasser er vakkert å se på, og gir en flott stemning til hagen, så har du møbler som tåler litt vær så la deg inspirere til å lage et tablå du også!

Det fine uthuset over har de bygget selv, hun forklarer med skrittvise bilder hvordan her.

008
042

Her har Anette kledd lysthuset sitt med granbar! For en genial ide! Vi er vel ikke så mange som har et så flott lysthus, men kanskje har du en pergola eller rosebue? Surr på granbar, furubar, einer eller annet vintergrønt!
Se mer av granhytten hennes her.

039


Se enda mer!

Dette var bare noen glimt fra Fru Pedersens have. Besøk bloggen, og klikk deg gjerne langt bakover i årene også 🙂
Følg Fru Pedersens hage på Facebook her
Følg Fru Pedersens have på Instagram her

Pst: En siste anbefaling: Det er laget tv-sendinger fra hagen, både sommer og nå julehagen. Se de her

015

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Fantastisk denne hagen til Fru Pedersen!
    En inspirasjon og mange fine ideer hun deler:)
    Håper du har det bra Anne….har du funnet putemose iår??…du vet nå hvor de er:)
    Fin kveld til deg:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her