Fuglefryd i Østlandssendingen og Nitimen :)

Pressen er til min store glede veldig interessert i boken min Fuglefryd som akkurat kom ut 🙂

selfie-ostlandssendingenI dag var det sending i Østlandssendingen, og i morgen tidlig er det live fra hagen på Nitimen. Østlandssending-innslaget kan du høre om du klikker her, Ble intervjuet av Kristina Ekelund som du ser meg posere med her.

Intervjuet i Nitimen kan du høre om du skrur på radioen litt over ti i morgen. Oppdatert: Innslaget er nå lagt på nett i to deler: Del 1 og del 2.

Og det er jo ikke bare pressen som er interessert. Jeg har ikke salgstall fra bokhandler enda, men det ramler stadig inn kommentarer i ulike kanaler fra lesere som har kjøpt boken og som gir begeistret tilbakemelding. Og sånn tilbakemelding er jo det kjekkeste med hele bokutgivelsen, så jeg håper dere fortsetter med, (også om den skulle være negativ naturligvis).

Har du lyst på ditt eget eksemplar av Fuglefryd så finner du forslag til hvor du kan kjøpe boken her.

pilfink
Hrr pilfink ser litt skrått på deg, lurer nok på om du har kjøpt boken 😉
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her