Se Love Your Garden her :)

Etter ønske fra flere lesere har jeg nå samlet sammen og organisert det jeg kunne finne av den fine engelske tv-serien Love Your Garden med  Alan Titchmarsh, som akkurat nå går på kl 11.40 formiddagene på TV2 Livsstil med navnet Design min hage. (Jeg skrev litt om det her).

Jeg fant endel av sesongene på youtube, og har samlet de sammen i spillelister nedenfor. Sesong en og tre er av dårlig kvalitet og ikke komplette, sesong to mangler helt. Men sesong tre, fire og fem er komplette og ut fra de jeg har sett i god stand.

Tips for å se videoene:
Hver sesong er samlet i en spilleliste. Du kan se episodene etterhverandre, eller om du ønsker å gå rett til en bestemt episode så trykker du oppe til venstre hjørne på videoen hvor det er tre korte vannrette streker. Når du trykker der får du opp en liste over episodene.

Seriens egen nettside
De har satt opp en blogg for programmet hvor du finner informasjon om hagene de viser. Litt rotete og ikke helt gjennomført, men med litt godvilje så finner du endel nyttig informasjon. Se bloggen her.

Sesong 1:
Dessverre kun episode 1
https://www.youtube.com/watch?v=tOFlsbf74kU&list=PLuGP6xx4qdmRLtQmUwqgBIkE2WRlMv_w8

 

Sesong 3:
Episode 1 til 6.
https://www.youtube.com/watch?v=KkA4UT1iz8M&list=PLuGP6xx4qdmQOqsjMxBxIiOUFBLpcDF-I

 

Sesong 4:
Episode 1 til 8.

 

Sesong 5:
Episode 1 til 8 + en wildlife spesialepisode

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her