1000 bilder med i islyktkonkurransen!

Hu og hei for en uke! Akkurat nå skulle jeg ha publisert finalerunden av islyktkonkurransen, men det må nesten vente en dag (kanskje helt til fredag om helsa slår seg vrang). Det har jo vært en aldeles imponerende påmelding med 750 #moseplassen taggede bilder på Instagram, og jeg-veit-ikke-hvor-mange på Facebooksiden. Det er mildt sagt krevende å sile så mange bilder ned til noen få finalister, og når det så ble tv-sending på meg i morgen så rakk jeg ikke over alt jeg burde ha gjort.

Mens du venter på finalerunden kan du la deg inspirere av bildene som ligger på Moseplassens facebookside, og på Instagram under taggen #moseplassen. Og så minner jeg på at jeg og islyktene og noen leserbilder dukker opp på God morgen Norge på TV2 i morgen tidlig, ca kvart over ni. Vi sender fra TV2 taket, så send varme tanker for jeg har nytt fancy hår og har ikke tenkt å skjule det i ei lue… hehe.

Bildene i collagen på toppen er hentet fra Instagram #moseplassen. De er tilfeldig valgt og har ikke sammenheng med hvem som kommer til finalen. Bildene er så små at jeg tenkte det var greit at de er ukreditert. Om noen er uenig si i fra så fjerner jeg det bildet fra miksen.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her