Imponerende transformasjon av liten rekkehushage!

Se hvordan den mest ordinære rekkehushagen kan transformeres til en stilfull oase! Min bloggkollega Therese Knutsen er interiør og hagedesigner og har latt meg få låne disse bildene fra sin forrige hage. Den er ikke stor, men den er komplett.
(Oppdatert: Du har kanskje også sett Therese Knutsen da hun var designeren i sjette program av Hagetid på TV2 (har du ikke sett programmet så finner du reprise-info her).

Små hager har den fordelen at de kan transformeres helt, uten at det blir uoverkommelig. Men, husk at om du har en stor hage så kan du  totalt transformere en bit av den, og la resten være enkel. Det kan bli veldig kult, og praktisk 😀

ThereseKnutsen6

Førbilder av den lille hagen, som besto av en terrasse, en gressflekk og en flytende overgang mot fellesareal.

ThereseKnutsen5

Terrassen er beholdt, men den private gressflekken har blitt helt transformert. Therese har brukt et stort felt grus og sten for å bryte opp og skape en bevegelse. Hagen er delt inn i ulike soner ved hjelp av ulike underlag og lave betongvegger. Og det er satt skille mellom privat og fellesareal med et beskjedent flettgjerde.

Gjennomført design med et begrenset antall materialer gjør at det virker ryddig. De ulike rene harde flatene skaper en flott kontrast med alt det myke frodige grønne, dermed blir det hverken nakent eller overveldende.

ThereseKnutsen3

ThereseKnutsen1

Se mer fra hagen i disse to blogginnleggene: Hagen1 og Hagen2
Følg Therese på Instagram, og på Facebook

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Wow, fantastisk! Hvor fikk du kjøpt den hvite pyntestenen som du har i hagen? Klarer bare finne de i 20kg sekker, men skulle gjerne hatt et større lass.

    • Hei! Har du instagram? Isåfall bør du spørre henne direkte på profilen hennes. Har du ikke det så skal jeg spørre for deg 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips