Rimkledd barndomshjem

Noe av det jeg virkelig savner i denne hagen er rimfrost! Det hender vi får rim på trærne her, men aldri mye og aldri lenge om gangen. Vi får varm luft blåst opp hit fra Oslofjorden, og det klager jeg slettes ikke over på våren, men nå på vinteren er det litt trist.

Men da er det enda koselige å komme hjem til mor og far! For der ute er det gjerne så tykk rimfrost at jeg blir helt perpleks. Disse bildet tok jeg i går kveld. Jeg hadde ikke overskudd til å gjøre mye ut av det så det ble bare disse to raske bildene. Men gjør det ikke godt å se vinternatten så vakker?

barndomshjem-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

    • Hei Brita, ja 🙂 Det er godt å komme hjem til store hus og store trær og den tykke rimen gjør det virkelig eventyrlig.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her