Hage på TV uke 10 – BBC hagetvspesial (kan sees på nett)

Denne uken er det igrunnen ikkenoe hage på vanlig tv… Ja om man ikke regner med Antligen hemma og God morgen Norge, som begge har korte hageinnslag. Meeen, fortvil ikke, for om du følger det smarte lille trikset jeg beskrev på søndag, så kan du se BBC, og de har fem serier liggende ute nå!

Veiledning i hvordan få tilgang her.

Monty-Don-hage

Gardeners´ World (2016)
Magasinprogram med både inspirasjon og kunnskap
Se det her (er på første episode)

Big dreams small spaces season 2 (2016)
Monty Don følger et knippe hageeiere som skal gjøre om hele eller deler av hagen sin, over en sesong. De gjør jobben, Monty kommer med råd. Er på episode to, begge er tilgjengelige og flere kommer.
Se serien her 

Great Britisk garden revival (2013)
Lær om ulike planter noen mener har falt ut av popularitet, men som BBC synes burde få tilbake en plass i solen. Serien er fra 2013, det er akkurat nå to tilgjengelige episoder, flere kommer. 
Se serien her

The secret history of British garden (2015)
Det beste hageprogrammet jeg har sett på lenge, jeg lærte masse av det! Ikke nødvendigvis din favoritt, men perfekt om du har lyst på noe litt anderledes. Serien har fire episoder, kun de tre siste er fortsatt tilgjengelig (det er helt ok, du må ikke se den første for å ha glede av de senere).
Se serien her.

The A-Z of Tv gardening (2013)
Rett og slett en samling av hageinnslag fra BBC sitt omfattende galleri. For eksempel så handler R om roser, både inspirerende om planten og plantetips. Syv episoder tilgjengelig, flere kommer
Se serien her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Masse flotte hageprogrammer dette her. Og for de som ikke har anledning/ønsker å betale for å se det på nettet finnes alle de tre siste på YouTube. Great British Garden Revival (helt super serie!) finnes faktisk i to serier med 10 episoder i hver. Jeg har samlet alle på min YouTube-kanal sammen med massevis av andre hageprogram og hageinspirasjonssnutter. Kanalen finner du her https://www.youtube.com/channel/UCZ50aTeKBNgeALrO79i6yAg/playlists

  2. Men gu, de låter ju hur bra som helst! Måste få till Internetet på TV, gillar inte att sitta vid datorn och titta. Men snart får vi fiber, då blir det kanske bättre! Tack för bra tips!

  3. Hej Anne!
    Jeg er også igennem flere år kæmpefan af Gardeners’ World og især af Monty Don – af haveindholdet selvfølgelig i hans optræden, men også det smukke sprog, han taler. Den slags er vi ikke mere så forvænt med, i hvert fald ikke på dansk TV.
    Desværre kan jeg ikke finde ud af at logge ind på BBC som gratist, men jeg har fundet ud af at google udsendelserne frem. Jeg googler bare GARDENERS’ WORLD MONTY DON 2016 YOUTUBE, og vips er der en masse udsendelser at vælge imellem. Her allerførst på sæsonen skal man have tålmodighed i et par uger, før de nye udsendelser er der, men derefter kører det på skinner,og i tilgift dukker der en Guds velsignelse af andre, skønne haveudsendelser op på flere forskellige sprog, som man kan vælge imellem.
    Og nu vi snakker havetv: Kender du jardin.jardinier, små videoer
    fra udvalgte haver i Frankrig, rigtig mange af dem i Normandiet?
    Der tales fransk, men hvis man ikke forstår sproget, kan man sagtens glæde sig over billederne og bare nyde det franske som en slags musik.
    Tak for dine interessante indlæg og smukke billeder på din blog.
    Jeg besøger dig ofte for at se, hvad du finder på.
    Glædeligt forår
    Jytte
    http://www.danishknitdesign.com

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her