Hagebloggerenes sommerdrømmer!

Lengter du etter vår og sommer? Er du klar for påfyll av farger, frodighet og sol?

Bli med ut i hagen til andre bloggere og la deg glede over bloggerenes sommerdrømmer! Og har du selv blogg, så håper jeg du blir med og sprer hage og sommerglede du også!


Til bloggere:
Lag ett blogginnlegg som hyller noe ved sommeren, bestående av ett eller 100 bilder, og av akkurat det som gleder deg mest i hagen, balkongen, parken eller bakgården. Det du drømmer om på grå dager. Lenk gjerne til dette innlegget fra bloggen din slik at dine lesere kan oppdage alle de andre bloggerene som er med. Publiser, og kom så hit til Moseplassen og legg lenke til bloggen din i lenkedingsten over (eller i kommentarfeltet om den fjusker).

Målet med å lage denne samlingen en er å spre hageglede, og få blogglesere til å oppdage nye spennende bloggere rundt om i Norge, Sverige og Danmark. Jeg håper du blir med og jager vekk vintergruff!

hagedrommer-2

hagedrommer-4

hagedrommer

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

24 KOMMENTARER

 1. Lim inn lenke til bloggposten din i kommentarfeltet her, så fikser jeg deg inn i plug-innen når den er på plass. Oppgi gjerne hvilket bilde du vil jeg skal bruke her på siden 🙂

 2. Det er litt dobbelt og ulogisk i teksten nå, men jeg får ikke endret, det må gjøres av en i teknisk stab (bloggplatformen min har strenge regler for hvem som får legge til visse type plugins, og med en gang det er lagt inn så kan jeg ikke endre teksten uten hjelp).

  Uansett, Lenkedingsten er nå på plass og dere kan nå legge til direkte i lenkedingsten via den blå knappen under bidragene, eller i kommentarfeltet her så legger jeg dere inn 😀

  Gøy at så mange er med, håper på flere 😀

 3. Heisan
  Flotte herlige bilder, har gjort ett inlegg på min blogg også og lenket videre til Moseplassen, håper jeg gjorde rett. Gøy ide, Herligt med inspirasjon. Om du bare visste hvor mange isløkter jeg gjorde. Riktigt gøy var det.
  Mvh Aina (Norsk, bosatt i Sverige)

 4. Tusen takk for en helt herlig invitasjon! Akkurat det vi trenger nå. Jeg skal dykke dypt i sommerarkivet:)
  Nydelig bilde fra terassen din Anne.
  Jannicke

 5. Hei. Jeg vet ikke om du har avsluttet dette, men jeg legger til lenken hvis du vil legge meg til. Flott å lese om andres sommerdrømmer, spesielt når man bor langt mot nord, og sommeren enda er et godt stykke unna.

  • Herlig! Ja, den var avsluttet nå. Men det er godt at du deler forde 🙂
   Jeg kommer med en ny blogg-utfordring like over påsken, dere som deltok denne runden hører fra meg på Epost før, så kan jeg konferere litt på hvilken tema dere har mest lyst på 😀

  • Så flott Kristin!
   og hehe, «ikke blogga så lenge du» 😉 Men jeg skjønner hva du mener

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her