Nett-tv: Hagevandring med Dronning Sonja

I serien med hageprogram du kan se på nett har jeg i dag kommet til en perle fra 2009. Vi blir med ut i hagen på Kongsgården på Bygdø. Ett av norges eldste hageanlegg, som nylig hadde blitt restaurert med utgangspunkt i slik Dronning Maud hadde anlagt den. Vi får høre historien til annlegget, og se hvordan den ser ut i dag med besøk både i prydhagen og kjøkkenhagen.

Se programmet her

Anne T. Diesen intervjuer Dronning Sonja, og i tillegg får vi møte landskapsarkitekt Ingeborg Mellgren-Mathisen og kokk Heidi Bjerkan.
9a90ddec77394415ac338acbad18d8bf50929920ee6c0
Ellers: Visste du at kongsgården har publikumsvirksomhet? Jeg finner ikke noe info om at man kan besøke hagen/parken, så det tror jeg fortsatt ikke er mulig.. Men de har masse åpne dager, og ulike kurs på gården og i forbindelse med det nyoppstartede gartneriet. Facebooksiden  og Norsk Folkemuseums side er et godt utgangspunkt for info.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her