Vårblomstvandring på barndomsgården :)

Litt av hva foreldrenes herlige hage bød på forrige helg 🙂

Dere som følger meg på Snapchat (Moseplassen) fikk mer, men jeg glemte visst vekk å fotografere fruktblomstringen og bladene som danser i motlys og småhjerter mm med det skikkelige kamera. Lett å bli distrahert på en så vakker dag!

garden-4

Gamle pinseliljer

garden-3

Storkongvall

garden

Løyntnantshjerte

garden-7

Primula

garden-2

Forglemmegei, den får vokse vilt under busker i ytterkant av plenen

garden-5

Og et siste glimt av de gamle pinseliljene som nok har bodd i hagen i over 50 år, kanskje 100?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her