To ulike hageprogram på tv denne uken!

Forrige uke begynte TV2 å sende sin nye produksjon Sommerhytta, og denne uken er Tv2 livsstil i gang med en reprise av den engelske serien Design min hage. Hurra!

 

Design min hage:
Sender på TV2 livsstil hverdager kl 10.00-11.00, og i reprise dagen etter kl 09.05
Gikk i fjor også, men er verdt ett gjensyn!
Programmet er ledet av Alan Titchmarsh, og er på engelsk kalt  “Love your garden”. En skikkelig glad-serie hvor Allan og hans team for hver episode pusser opp en hage, skikkelig, ikke noe lettvinttull. Her får du både hagedesigntips, plantetips og god inspirasjon 🙂

Her har jeg samlet noen episoder fra nyere sesonger:

Sommerhytta:
Sender på TV2 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl 19.30. Repriser kl 1800 tirsdag-fredag.
Kan også sees på TV2 sumo, (krever abonnement).
Hyggelig realityserie hvor vi følger tre par som setter istand hver sin hytte med hage til. Ledes av Guri Solberg, og har med Finn Schjøll som hageekspert.
Programmet er sponset av Hageland, og de følger opp med tips på sine flater etter programmene.

Sommerhytta er en fest

A post shared by Finn Schjøll Home And Flowers (@finnschjoll) on

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. når er dette skrevet? søkte på tv2 etter Design min hage, og der er treffene bare på gamle episoder. Sommerhytta er ikke tilgjengelig på Tv2 etter ett søk 🙁

    • Hei Hæge
      Bloggposten er skrevet 10 januar i år (står alltid dato øverst i artikkelen, under tittel).
      TV2 legger alle sine program ut på sin lukkede tjeneste Sumo. Det er lenke til programmet på Sumo i teksten, men du må altså ha abonnement.

  2. Kjære Moseplassen!
    Love your garden- programma er så fine. Har sett dei fleste nå. Masse idear, masse hjartevarme, historiekunnskap og nydelige engelsk dialektar. Love it all! Takk for at du delte den!

  3. Hei Moseplassen!
    Nå har du klart å ødelegge mine faste morgenrutiner! Etter å ha lest om Love your garden, måtte jeg selvfølgelig se, og nå er jeg hekta. Kommer nok til å ta opp noen episoder, men det jeg har sett til nå, er ren fryd for en hagegal pensjonist. Nå venter jeg bare på våren. God helg fra Inger

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her