Sjarmerende engelsk privathage, med bekk!

På denne tid for tre år siden var jeg på hageferie i England, og de siste dagene har jeg postet noen drypp fra denne på Facebook og Instagram (hint-hint, følg meg gjerne, hehe ).

Dette har vært veldig fint å få en grunn til å titte litt i det gamle bildearkivet, for jeg har jo oppdaget at det er ganske mye der som aldri har blitt blogget! Som for eksempel denne hagen.

Ett av stedene vi overnattet var en Hoccombe Cottage i Sommerseth, via AirB&B. Superhyggelig plass, og vertinnen inviterte meg inn i sin sjarmerende hage og tillot at jeg tok bilder for å dele med dere. Så, her er de endelig, tre år senere 🙂

Boligen du ser i bildene var tidligere en mølle. Bekken og dammen lå der, og de har så laget hagen rundt den. Absolutt fantastisk 😀

Vakkert ikke sant?
Du finner flere glimt fra hageturen på stikkordet England, og ved å følge med på Instagram og Facebook 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. For en nydelig «hagevandring» med dine flotte bilder. Endelig begynner varmen å komme så man kan tenke på litt vårarbeide her etter sludd og snø. Klem.-)og ønske om fin vårhelg til deg.

  2. For en fantastisk drømmehage 🙂
    Og for en opplevelse det må ha vært, en sånn ferie kunne jeg også tenkt meg.
    Masse maihilsner fra AnneKa

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her