Oppskrifter med bringebær! 39 ulike måter å bruke den beste bæra

Bringebær er min favorittbær!
Bringebær er enkelt å dyrke. Det er litt styr med beskjæringen (må beskjæres minst en gang pr år, helst to), men dette går ganske raskt og skal ikke være noen grunn til å droppe de beste bæra. Jeg skal skrive om ulike bringebærsorter og hvordan man kan dyrke bringebær senere (inkludert den beskjæringen), men først ville jeg dele noen deilige inspirerende oppskrifter med dere, så dere blir riktig motiverte 😉


Bringebær, det gode superbæret 🙂

Er bringebær sunt? JA, det er det absolutt. Jevnt over så er jo bær sunt, de byr på vitaminer, mineraler og andre gode næringsstoffer. Men det er noe ekstra med bringebær utover antocyaniner og antioksydanter. Bringebær har blitt forsket på i mange år nå fordi man ser det kan bidra positivt på mange ulike måter, blant annet forsker man på hvordan bringebær kan virke betennelsesdempende, ha positiv innvirkning på blodsukkerregulering og gjøre godt for fordøyelsen.

Så, ut på bringebærjakt! Kanskje har du en busk i hagen, eller kanskje du veit om et villbringebærkratt? Om ikke så står det deilige norskproduserte bringebær i alle matbutikker nå 😀 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her