Myke høstfarger i naboens forhage

Ja, disse forhagene altså!
Her ser du fasaden på en av nabobyggene mine, så enkelt og effektfullt og pent ett bed, og for en glede for nabolaget 😀

Bedet har ulike kvaliteter til ulik tid, akkurat nå er det klatrevillvin, les om den her, og georginer (georginer må tas inn om vinteren, les om det her). Det er fortsat noen roser i blomst da, men de blir glatt overdøvet av den aldeles bedårende gjengen georginer, som er helt uslåelig matchet mot høstfargene på villvinen.

Jupp. Vi har fortsatt ikke hatt mer en veldig lett nattefrost her hos meg, så blir det spennende å se hvor lenge det varer, for nå har YR meldt blått til helgen..

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her