Vinterkledde roser i Frognerparken

I slutten av november var både sola og jeg i Oslo samtidig og jeg fikk tatt meg en tur innom rosehagen i Frognerparken. Jeg var jo der en måned før også, da blomstret det fortsatt frodig, (se det innlegget her). Blomstene blomstret fortsatt, sånn teknisk sett, men nå hadde vinteren tatt over og kledd de i de vakreste rimkjoler!

Det er ikke mange blomster som takler frost og rimfrost like bra som rosene gjør!

Vakkert ikke sant? 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her