Jeg er intervjuet i hage-podcast!

Liker du å høre på radio eller podcasts?
Da har jeg en hyggelig nyhet for deg! Det har nå endelig kommet en egen hagepodcast, den heter Kjøkkenhagen min, og fokuserer som du skjønner på kjøkkenhage og matvekster. Jeg ble intervjuet for noen to uker siden, og nå kan du høre episoden!

Klikk her for å høre podcasten!

Min kjøkkkenhage 2018

Tema vi tar opp som du kan lese mer om:

Håper du synes det var en hyggelig og interessant halvtime! Er det noe vi snakket om som du ønsker utdypet eller bedre forklart så spør!

kjøkkenhage med pallekarmer, druer dyrket mot vegg
Min kjøkkenhage 2016

Kjøkkenhagen min er en helt fersk podcast, men det er to episoder der fra før, de synes jeg også du skal høre – klikk her! Og om du er podcastfan så håper jeg du vil tipse flere om den, for dette er altså norges første hagepodcast, og den fortjener litt drahjelp så Maren føler det er meningsfylt og fortsetter 😀

Koreander!
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg liker veldig godt å høre på podcaster mens jeg jobber på kontoret til et online casinobedrift! Takk for artikkelen og podcasten. Det var kjempebra! Jeg ser frem til nye podcaster.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her