Krokustepper i Slottsparken!

Lilla krokusteppe i Oslo i Slottsparken

Om du er i nærheten av Slottsparken den neste uken så anbefaler jeg virkelig at du tar turen innom! For nå blomstrer krokusteppene 🙂

Krokus forran slottsplassen til slottet i Oslo

I forbindelse med 100 årsmarkeringen av unionsoppløsningen i 2005 ble det plantet til 250.000 krokus i store dekorative spiraler i Slottsparken, og det er altså disse feltene som du kan glede deg over nå. De er i oppstarten av blomstring, så jeg regner med at det er fint både denne uken og neste.

Hvit og lyselilla krokus i plen

Krokusen står direkte i plenen, jeg veit ikke hvor mye stell slottsgartnerene har med disse feltene, men hva det nå kan være så er de verdt det, for SE så vakkert da 😀

Hvit krokus
Lilla krokus i plenen forran slottet
Rullestol og krokus i Slottsparken
Min kjære kompis skuteren var naturligvis med han også 😀
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her