Krokustepper i Slottsparken!

Om du er i nærheten av Slottsparken den neste uken så anbefaler jeg virkelig at du tar turen innom! For nå blomstrer krokusteppene 🙂

Krokus forran slottsplassen til slottet i Oslo

I forbindelse med 100 årsmarkeringen av unionsoppløsningen i 2005 ble det plantet til 250.000 krokus i store dekorative spiraler i Slottsparken, og det er altså disse feltene som du kan glede deg over nå. De er i oppstarten av blomstring, så jeg regner med at det er fint både denne uken og neste.

Hvit og lyselilla krokus i plen

Krokusen står direkte i plenen, jeg veit ikke hvor mye stell slottsgartnerene har med disse feltene, men hva det nå kan være så er de verdt det, for SE så vakkert da 😀

Hvit krokus
Lilla krokus i plenen forran slottet
Rullestol og krokus i Slottsparken
Min kjære kompis skuteren var naturligvis med han også 😀
Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips