Herlig hagestruktur, og små vårskatter

Forrige helg var jeg hos Maria i Strandhuset 🙂 (Faste lesere kjenner seg nok igjen, jeg besøker denne Hortens-hagen ofte).

Marias hage har både små hageskatter og sterk struktur. Og så tidlig i sesongen som dette så er det nettopp strukturen som gjør hagen genial. Stiene, trærne, dammen, sitteplassene, hageskulpturene, og bed fulle av fjorårets hagegleder, og noen små søte nye.

Trollhassel, Hamamelis × intermedia ‘Diane’ Les om trollhassel her!
Lilla krokus gjennom gamle blader

Har du lyst til å se hagen i sommermodus? Klikk her, så finner du mange tidligere bloggposter fra denne flotte hagen 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

    • Enig! Det er jo noe av det beste med hagen, den har en vill mengde med sitteplasser, alle med litt ulike utsikter.

  1. Denne hagen står høyt på listen over hager jeg ønsker å se.. Takker deg derfor fordi du formidler så fine bilder derfra. Setter også stor pris på at du er tilbake på bloggen nå. Ønsker deg en god helg.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her