Hagelunsj, en daglig direktesendt hageprat på Instagram :)

Forrige uke startet jeg med daglige direktesendinger på Instagram. Rett og slett for å gi oss alle en mulighet til å samles, uten å samles!

Oppdatert: Det ble ikke gjennomførbart å ha daglig dette, men følg med på Instagramstory så sier jeg fra dagen før de dagene det blir sending.

Sendingene starter kl 12, og varer omtrent 20 minutter. Noen ganger er det bare meg, andre ganger har jeg med gjester. Det blir ulike tema for hver sending, og DU som ser på (mens vi er live) kan bidra til samtalen gjennom kommentarfeltet. Der kan du dele dine erfaringer og stille spørsmål. 

Random bilde fra balkongen i dag, men det er altså her eller i stuejungelen du joiner meg for hagelunsj 🙂

Du må ha instagramkonto for å se Hagelunsj, men det er enkelt å opprette. Følg så @Moseplassen, og åpne Instagram-appen litt før kl 12. Når jeg starter å sende så kommer det en notis opp, trykk på den så ser du meg 🙂

I morgen er tema beskjæring!
Jeg har fått mange spørsmål om beskjæring, så derfor blir første gjest Tommy Tønsberg, og han kommer i morgen (onsdag) og svarer på alt du kommer på å lure på! Tommy har akkurat gitt ut en veldig kjekk bok om beskjæring sammen med sin partner Kenneth Ingebretsen, og har masse kunnskap om tema!

Du kan lese de 13 første sidene av boken Beskjæring her, og den er til salgs i alle nettbokhandler (og fysiske bokhandler).

Håper å se riktig mange av dere til hagelunsj i dagene fremover!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg har ikke mulighet for å se live på dagtid på hverdager. Blir det lastet opp noe annet sted så jeg kan se det når det passer meg istedenfor?

    • Hei Tonje, det blir liggende på Instagram i 24 timer. Live-sendingen ligger som egen runding (har en trekant på seg) der du finner Story. Altså ikke som en del av min vanlige moseplassen-story.

      Jeg har ikke mulighet for å laste ned livesendinger og publisere på nytt.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her