sitte-ligge-slenge-henge

bjørkestammeJeg synes at hagen ikke bare er til å for å jobbe i, den er primært til for å rekreere, og for meg vil det si å kunne gjøre det en føler gir energi og glede, enten det er å ligge og slappe av eller det er å småpusle i beddene eller det er å ta tak i de store tingene og peke mens andre haler stein 😉
Jeg vil ha en hage som jeg kan vandre i, og så velge å slenge meg nedpå der og da. Jeg ønsker å legge til rette for å kunne velge å gjemme seg bort i skyggen eller å sitte i steksola. Slange meg i en hengekøye eller sitte pent på en gammel benk. Ligge på en moseseng eller sitte på en varm stein, og ikke minst ha en plass i hagen med plass til mange venner og en stor grill.
Dagen sittedings er enkel. Vi har i dag en stor flott bjørk stående på tomta, denne må vi desverre felle da den står altfor nærme huset og begynner å se tufsen ut. Men se på stammen da! Den må jo kunne brukes til noe? Planen er i allefall å spare av noe av stammen til en enkel benk oppe i moseskogen, der vil den nok passe fint inn 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her