Naturens kunst – frostroser på gulvet

flis5Rett som det er så dukker det opp små uventede ting i hagen. Noen ting har vært de bestandig, man har bare ikke sett de før. Andre ting dukker opp i en kort periode, og for at du skal kunne oppleve de så må du være der der og da.
I dag når jeg gikk ut verandadøra for å tusle en morgentur i hagen så la jeg brått merke til at det var noe med flisene. Jeg stoppet opp, og begynte å se nøyere etter, og joda, det var blitt det mest vidunderlige mønster på våre i utganspungte ganske stygge fliser. Det har vært frost i natt, som har dannet seg isroser på flisene! Har du sett noe så fint!
Jeg liker sånne overraskelser, jeg liker at tiden går og at ting ikke alltid ser likt ut, og jeg liker å undres over hvordan det er mulig at noe så nydelig bare skjer sånn helt av seg selv!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her