Rimfrost = hverdagsmagi!

Det er mye som er bra med å bo i Oslo, men EN ting har jeg savnet, og det er den nydelige rimfrosten som pynter opp i barndomsbygda Fet. På Nordstrand hadde jeg varm vind som kom opp fra fjorden, det var fantastisk bla fordi det ga meg tidlig vår, men det fjernet også absolutt all rimfrost så skulle jeg fotografere rim måtte det gjøres i varmedress før frokost, og det er ikke stort bedre på Frogner.

Men i Fet derimot kan rimfrosten henge på i ukesvis når vinteren først har satt seg. Jeg har ikke hatt så mange dager med både rimfrost OG sol, men heromdagen fikk jeg da tatt noen bilder, og dette er nok bare de første av mange bilder jeg kan glede dere med i vinter.

Jeg bor for tiden i en leilighet på gården hos foreldrene mine da min mor har blitt syk, og her blir jeg værende mye i vinter. Så, da blir det rimfrost, snødyner, islykter, småfugler, vinterdekorerte inngangspartier, og alt annet jeg rekker å leke med og tenker kan inspirere dere 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her