Kvitre-kvitre!

fugl4
I dag har jeg og mannen vært på fuglesafari i egen hage 😀
Mannen har identifisert ikke mindre enn fire ulike småfugler; spettmeis, blåmeis, kjøttmeis og en genert spett som ikke ville vise seg skikkelig.
Alle småfuglene ble sett i samme klynge med trær på nord-vestsiden av huset, det var tydligvis mye fint under barken i sola, for fuglene hold høy aktivitet.
Jeg er i allefall superfornøyd, for jeg vil gjerne ha mest mulig liv i hagen, både fordi det er koselig med småfuglene, men også fordi de er viktige for at selve hagen holder seg friskest mulig da de hjelper til med skadedyrkontroll. Tidligere har jeg kun sporadisk sett noe annet enn skjære, men dette gir håp om en kvitrende vår og sommer 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her