Kvitrende vinterlykke

Småfugler er virkelig vinterhagens fineste skatter på vinteren! De gir liv, bevegelse, farge, lyd og selskap 🙂

Denne flokken stillits stortrives i en stor gammel ask utenfor vinduene mine hjemme på gården, og de satt ofte der og småpludret mens de gnasket frø. Litt kaldt på beina var det nok med all rimen, men oi så vakkert da!

Stillits er litt uvanlig, og veldig vakker,
jeg har skrevet godt om stillits her!

Har du lyst på mer fugler i hagen?
Da kan du lese deg opp på hvordan skape en populær cafe her.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Så utrolig fint med fugler flyende i hagen. Her hos oss får vi dessverre ikke mate fugler, noe jeg er lei for.Men det er andre hensyn å ta enn mine, så da så!
    Da får jeg glede meg med noen bilder fra deg. Når forkjølelsen er over for denne gang får jeg ta meg en tur i Gamlebyen, der er det alltid en del fugl 🙂

  2. Herlig med småfugl i hagen. Vi har de både hjemme, på hytta på fjellet og hytta på øya❤️ Finnes ikke bedre tid på døgnet enn morgenkaffe og titting på fuglene❤️ Ungene erter oss og sier vi er gamle med den interessen, men det får de bare si! Men hjemme har fuglene forlatt oss denne uken, hva kan ha skjedd? De pleier fint å tømme for solsikkefrø en formiddag, nå er det fremdeles mye igjen etter at vi fylte opp på mandag …. hvor har de reist? Ha en fin helg og fortsatt god bedring!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her