naken solnedgang

solnedgangI går var nok en sånn dag med deilig vær og vakker solnedgang. Nå har vi hatt en hel uke med sånne dager, og da gjør det ikke noe at det er tåke i dag.
Omsider har fuglene oppdaget meisebollene, i går hadde jeg feks 10 kjøttmeiser rundt de som henger på vestsiden, og jeg har hver dag besøk av en flaggspett som nok sliter litt med å holde seg fast til den lille bolla, men som tydligvis liker maten 😀
Lite nytt på spirefronten. En ukjent gloxina har spirt, men ellers ikke noe annet, er redd utesådden har tørket litt, men om så er så pytt 😉 Tenker jeg skal så litt i ettermidag, håper Impectafrøene ligger i postkassa og venter på meg, og om ikke så har jeg en hel haug annet som ligger og venter på at jeg skal ta meg tid til de, nå har det jo snart mars må vite!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Har klart å halde meg unna Impecta i år, har viss tmeir enn nok frø som det er! Gratulerer med kompostbinge, me får vår i dag og eg gleder meg som ein unge… Me har også spart opp matrester i minst ei veke!

  2. så artig da 😀 jeg stikker jo jevnlig innom bloggen din så da får vi vel dele gleder og frustrasjoner 😀 (men får du nok å kompostere du da om du skal ha høner?)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her