Tåke

taakeI dag var det veldig snålt vær ute,det var sol og tåke på en gang. Sola strålte inn fra syd med kraft og fynd, mens det lå tett og grått i nord. Innenfra så det trist og grått og uffent ut ute, men når jeg kom ut var det et kjempefint vær å være ute i.
Så reiste jeg inn til byen, og ettersom jeg nærmet meg sentrum så ble det tettere og tettere, bildet her er tatt fra en holdeplass jeg ventet på for å bytte linjer, og det var virkelig nesten ikke sikt. Men duverden så fint det var å være der i tåkehavet, høyst urban setting var det, men jeg fikk skikkelig lyst til å gå tur i tåken. Tåken har en egen evne til å forskjønne og mystifisere. Om det er i bygater eller skogen eller på fjellet så gjør tåke noe med sikt og lys og lyd som kan snu en helt hverdagslig opplevelse til noe magisk 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Yes, the light was rather special 😀
    Fog is wonderful in the way it can turn an everyday place into something magical. This is a simple tree line by the tram, but the whole place was turned into something else by the fog.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her