Bokfink og Kjernebiter

I dag har våren kommet 😀

Vi har flyttet klokka, og, jeg har sett noe som definitivt er en trekkfugl, -Bokfinken.
Når jeg sto opp i dag så var det et overraskende mangfold på foringsplassen. Jeg synes vanligvis fuglene kommer i større flokker, med en bestemt sammensetning. Flagspetten og meisene, Grønnfinken og Grønnsisiken. I dag var det litt av alt, og plutselig noe nytt og spennende 😀
Beklager bildekvaliteten, det er i all hast gjennom vinduet. Det var desverre ikke lenge de var her før en kråke kom og skremte de vekk.
Bokfinken til høyre, Kjernebiteren til venstre.
Det er nå ellers et komplett lurveleven utenfor her, mengdevis av våryr småfugl prøver tappert å tiltrekke seg oppmerksomhet. Jeg må jo si at jeg lurer litt på om jeg med tid og stunder kommer til å gå litt lei av all kvitringen, men foreløpig synes jeg det bare er stas 😀
Two new birds today, Chaffinch (fringilla coelebs) and Hawfinch (Coccothraustes coccothraustes)
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Så flink du er til å komme med nye innlegg! det begynner jammen å bli et variert liv på foringsplassen din. Skjønner at jeg må justere hva slags for jeg legger ut, hos meg er det bare kjøttmeis og blåmeis… men det kan kanskje ha noe med antallet katter som sniker rundt.

    Du, et dyrkningsspørsmål: Jeg har endel tomatfrø liggende som jeg ikke har fått i jorda. Er det for sent å så dem nå for å få noen avling i år tror du? Jeg er ganske grønn på grønnsaker 😉

  2. Hehe, det er så kjekt å prøve å finne noe hver dag å fortelle om. Av og til må jeg tenke meg om, men oftest så er det slik at jeg holder på med noe og så har jeg så lyst til å fortelle andre om det 😀

    Grønnsaker er jeg ganske grønn på selv også, men jeg leser og leser til jeg føler meg brukbart lur. Om du får frukt på tomater du sår nå er vel mest avhengig av om det er tidlige sorter eller ei, og så spørs det jo hva slags forhold du kan gi de til høsten for å forlenge sesongen. En tidlig sort som du sår nå tror jeg skulle rekke å gi ok med frukt selv på friland, men jeg er ikke sikker.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her