Det var der det ble av all maten ja…

Jeg har synes det var merkelig at det plutselig var tomt i fuglemateren når jeg kom hjem, nå synes jeg ikke det lenger.. *lol*

I dag hadde vi innvasjon her 😀

Det var i en periode helt tett i tett med grønne fugler der ute. Det var mange grønnfinker, og noe som helt tydlig ikke var grønnfink men som alikevell var grønn. (Og så var det fugler som ikke var grønne men alikevell mest sansynlig er grønnfinker…)

Plutselig var hagen full av småfugl, her sitter de rett under matestasjonen og forsyner seg av nedfallet.
Fasinerende hvor mange fink det går på ett fuglebrett…  Han siste kompisen der oppe ser det nesten ut som om ber meg om å jage vekk alle de andre så han også kan få plass..
Ettersom jeg slettes ikke ville jage bort noen, forsøkte han seg på egenhånd, uten hell…
Siste tilskudd til hagens fuglebestand, Grønnsisik. Denne spiste gladlig sammen med grønfinken, rene bestekompiser faktisk 😀
To day we had a feeding frenzy here, the birds in the pictures are Greenfinch/ Carduelis chloris and Eurasian Siskin/ Carduelis spinus
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Your greenfinches are beautiful. I keep meaning to thank you for the little English translations you’re doing. I love all of your pictures, but it’s such fun to learn a little something about where you live.

  2. Chrisian, det er plass på benken og kaffetrakter på kjøkkenet…. 😀

    Sandpiper, thank you 😀 I find it rather fasinating that you, mary and a few other non-norwegianunderstanding readers keep comming back!

    Turbolotte; jepp, og jeg er glad for hver eneste fugl som kommer, og superfornøyd hver gang jeg ser noen nye 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her