Grønnfink :D

fuglematerForrige helg fikk jeg endelig kjøpt meg en fuglemater, helt skjæresikker er den desverre ikke, men de må da i allefall slite kraftig for å få i seg noe, og småfuglene synes den er helt super 😀
Noen nye fugleslag fikk jeg med på kjøpet, grønnfink feks 😀
Jeg har ingen fuglebok, men med litt famling på nett og gjetting og sånn så går det jo ann å finne ut av ting. Ikke for det, det er ikke så mange ulike fugler her foreløpig, men jeg blir jo sprettende glad hver gang det dukker opp noen i det hele tatt *lol*. Denne nettsiden har forresten en kjempefin oversikt over ulike fugler du kan finne på foringsplassen.< Grønnfinkene er veldig søte, og veldig sosiale. De kommer i flokk, 3-5 stk så langt, og når de er her så er det alltid i følge med meiser. My new feeder, and the European Greenfinch

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her