Toppmeis – verdens enkleste identifikasjon :D

toppmeisAltså, når han her dukket opp i hagen i dag, så var jeg ikke i tvil om at jeg skulle greie å identifisere han 🙂 Har du sett på maken til sveis? *lol*
I dag har det forresten vært et yrende liv her ute, det har flakset og flydd og kviteret og trillet her hele dagen 😀 Gamle kjente og nye i herlig miks, de har tilogmed turt å være fremme selvom jeg satt i hagen og så på de.. 😀
Toppmeis er den eneste fuglen jeg veit om i Norge som har hanekam, jeg husker at jeg for noen uker siden satt å så på en oversikt og tenkte at sånn hadde det vært morsomt å ha, men den liker seg jo kun i barskog… og så dukket den opp alikevell gitt 😀
Crested tit/ Lophophanes cristatus, check out the hairdoo 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her