Grønnsisik som soler seg i solnedgangen

Han her, (jada, alle dyr i hagen er hanner til det motsatte er bevist, jeg er rar – veit det LOL), satt på kanten og på stenene nedenfor i en evighet slikket i seg denne fantastiske dagens siste stråler. Helt i orden for meg det 😀

Det fuglebadet han sitter på er en lett hjemmelaget greie som ble til en dag jeg blei for frustrert over at jeg ikke greide å finne ut hvor i alle dager jeg skulle oppbevare fatet.
Det er et veldig stort fat, og jeg har ikke noen skap som er dype nok til å få det inn i. Ikke hadde vi noe bord jeg kunne sette det på med noe stæsj eller frukt oppi heller, mens fuglebad, det kan man vel ikke få for mange av… 😉
A Siskin (carduelis spinus) sunning it self in the sunset.
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. yee, its nice when the birds reminds us off the important things in life, like sunbathing 😀

  2. Så lurt å bruke et fat til fuglebad. Tror eg har neon i en eske på lofte som eg ikke fikk plasert i skap, de skal jeg jammen finne frem. eg har en wokpanne som eg bruker til fuglebad og drikkekar for dyrene. Det hender også vi har bål i den.
    Ellers har eg problemer med bloggen, får ikke til å laste opp bilder, og ser også at det oppdateres ikke på Hageblogger. Noe må være galt.

  3. Blogger har vært bøllete i en par dager nå, du er ikke den eneste som sliter.
    Hageblogger må jeg desverre oppdatere manuelt, dvs jeg må inn og trykke på en knapp for å få den til å oppdatere alle bloggene, veldig tungvindt. Men det er jo bare betaversjonen denne fungsjonen -og det er jo bedre enn ingenting, men veldig missvisende er det så jeg tror jeg skal lage et notat på det så folk veit.

  4. hihihi, de sloss om fuglebadet nå, trosten har begynt å bade i det, og de andre småfuglene er litt stuss på sånn oppførsel og går rundt og tripper.. 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her