Linerla vipper seg frem.

Har du sett på hvordan linerla beveger seg? Den har underholdt meg i to dager nå med å vipp rundt på plassen utenfor her. Riktig koslig å se henne, dette er jo ikke akkurat den første trekkfuglen jeg har sett, men det er den første jeg faktisk hadde greid å identifisere for et år siden LOL

Ellers så sitter jeg her og gleder meg som et barn til det en gang skal bli min tur å gå i operaen, som arkitekt og elsker av scenekunst så bare må dette bli bra 😀

Pied Wagtail (Motacilla alba) yet another springtimebird 😀
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Mary, yes, in a way. Its tail will go up and down when it walks on the ground, (witch it does a lot). It is really very cute to watch 😀

  miamaria: yepp, tar vel litt tid før du får den opp til deg da, men jeg sørger for å mate så orker den kansje å fly fortere 😀

 2. Beautiful! I saw Pied Wagtails when I visited South Africa, but we don’t have them here in the States.

 3. Its really quite few birds that we both have. But that makes it eaven more fun to read your blogs and get to know som new ones 😀

 4. Linerla er vårt første tegn på at det er vår, så jeg har et veldig godt forhold til linerla, en fantastisk fugl.

  Takk for koselig hilsen i bloggen min. Du har en flott blogg, med masse nydelig bilder!

 5. Ida, Ja, linnerla er herlig 🙂 og våren er herlig 🙂
  blomstermamma, hyggelig å høre at du synes det 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her