Duer i regn

duerJeg har duer, de er snåle…
I går regnet det, ikke plaskregn, men nok til at man ble våt. Det så det ut til at duene synes var heeelt ok, for når jeg så ut så så jeg disse. Der satt de, i fuglebadet, i regn. De satt der lenge, kun flyttet litt på vingene. Snålingene… LOL
I have pigons, and they sometimes behave rather strangly… Here you can see them sitting in the rain, they sat there for quite a long time to.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. They seem to enjoy sitting in water and other strange places. Great picture! I hope you identify your unknown tree, because it looked interesting.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her