Grønnfink i flukt

groennfinkFuglebadet mitt er umåtelig populært i perioder, de er litt sånn selskapsdyr de fuglene gitt 😉 De små drikker kun av fatet, og så kommer trosten og bader, noe som fører til utrolig møkkete vann, men pytt! Jeg tømte og vaska og fylte på igjenn kun få timer før bildet ble tatt forresten, trosten spruter ut temmelig mye når han setter igang.
PS: Jada, jeg veit utmerket godt at det er skvallekål i plena vår 😉
European Greenfinch in flight.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Skvalderkålen kan du spise *fnis*

  Herlig med fuglebad. Vi har masse badende fugler i dammen vår, drikker og bader og koser seg verre! Snart skal vi sette uti Ørekyte for å holde unna «udyr» (les:mygg)

 2. Det ligger en sten i fuglebadet, fuglene liker ikke når det er helt tomt.

  Hehe, joda marita 🙂
  Dam er drømmen her etterhvert også, blir vel til neste år tenker jeg 🙂

 3. Lekkert lite fuglebad. Har lyst på noe slikt selv, men da må jeg finne noe som er litt høyere. Katten her er på vakt hele tiden.

  Skvallerkål? Kall det salat. Funker veldig greit som det hos oss.

 4. What a beautiful bird bath! Great photo….I love to catch birds in flight because their wing motion is so interesting.

 5. Fuglebadet er altså en bolle fra Ikea som har irritert meg i årevis forde den er for stor for skapene… 😀
  Koslig at dere liker det,

  Thank you Mary 🙂

 6. Herlig bilde;-)) Da jeg gikk over fra vanlig kamera til digital, trodde jeg at jeg ikke kom til å bruke det digitale til annet enn å ta bilde av maleriene mine og legge inn på maleribloggen og til søking på utstillinger. Tok feil der ja(( Nå savner jeg et bedre kamera til å fotografere fugler med. De er så FLOTTE!

  Har mine faste plasser rundt her og på hytta der fugler hekker. Herlig tidtrøyte:-))

  I hagen, mater jeg både småfugl som kråke og skjære. Syns de er like flotte alle mann. Stor som liten. Og gjett om skjæra tar mye snegler da!
  Hver morgen får de litt brød fra meg. Og så drikker de av mjølbutten jeg har stående med vann i. (Her kommer det rumpetroll etterhvert)
  Koselig hagemiljø når en kan ta vare på mangfoldet.

  Riktig god Torsdagsettermiddag til deg.))

 7. Jeg er ikke så glad i sjæra, den gjør så mye ugang, bla så sies det at den jager vekk de mindre fuglene (spesielt hekkingen) da den jo har rovdyrstendenser. Akkurat nå så jager trosen ho vekk for meg. Men så klart, alle som spiser snegler er hjertlig velkommene forsovidt 😉

 8. Så lekkert fuglebad. Hagen min er et full av «kattetråkk». Går katter systematisk på kryss og tvers her. Har dog noen lunder som litt intime, kanskje jeg kan ha fulgebad der?
  Liker de åpen plass eller områder med mye småtrær og busker?

  Takk for masse inspirasjon. Særlig TVprogrammet. Det har jeg lurt lenge på!!! Klem klem fra Lin

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her