Masespurver!

gråspurv med barnDen siste uka har jeg hatt besøk i hagen av endel gråspurv (Passer domesticus) med barn. De små bråkebøttene sitter i matfatet med åpen oppadendt munn og maser og maser på foreldrene om mat. Å ta den selv later ikke til å være ett alternativ… Minner meg litt om små barn før de skjønner hva hender er til for 😉 De små har vært skrekkelig sky, men i dag fikk jeg jammen tatt bilde av de som jeg kan vise dere 😀
This is a little family of houssparrows. The babybirds are sitting in the food, but still demanding to get fed 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Flott bilde av spurven! Nydeleg sneglehus du viser også!

    Eg har noko til deg på bloggen min 🙂 Kikk innom 🙂

  2. Guri – så morsomt bilde 🙂 Ja, det går hett for seg for fugleforeldrene om dagen. Vi har flere stærpar, pilfink i kassene og hauger av svaler i låven, samt et skjærepar i epletreet. Det er herlig å se på dem! Ifht. hvor bloggen min skal være, så har jeg en: Min verden http://www.megselvhanne.blogspot.com/. Denne er blog om hage, livet «og sånt» 🙂 Den andre er bare bilder fra hagen, men mindre interessant. Kanskje jeg skulle liggi på den listen som er «hage og andre ting?». Det var bare det. Du trenger ikke legge ut begge synes jeg. Ja, ja. Takk for jobben uansett. Takk for oppdatert liste på hageprogram. Jeg tar opp disse som går om formiddagen, men det er noe annerledes med danske hager, tross alt. Ha en fin uke. hanne

  3. Det er hyggelig at du er innom og hyggelig hvis du legger igjen kommentarer, men du vet heldigvis er ikke hele verden like skravlete som meg 🙂 Så, det er helt greit at du ikke legger igjen noen kommentar (ville bare si det sånn helt kort ;)) Jeg ville bare ligge på en liste som «passet». Noen blogger jo bare om hage og er bare interessert i det – og da trenger jeg ikke «lure» dem inn på min altmuligbloggside 🙂 God natt. Må sove litt nå jeg. Hanne

  4. Isn’t it funny how the young ones always look so helpless even when the food is right there? I’ve seen baby birds do that too….and look so sad and pathetic waiting for service. They are fun to watch whatever they do 🙂

  5. Herlige småfugler. Det er nok ikke noe slaraffenliv å være spurveforeldre i disse tider 🙂

  6. hehe, de har underholdt meg i hele dag 🙂 Småfugler som forsøker å drikke av fuglebadet og ender med svømmetur er veldig morsomme å se på 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her