Peon på fat.

peon på skålSommerglede.
Velduftende peoner fra en slektnings deilige hage. Et grønt glassfat fra en gammel kjær tante. Her er det minner og opplevelser i kø, også varer de jo i dagesvis i tillegg 😀
Og forresten, til de av dere som ikke allerede har sett det. Jeg har laget en liten avstemning for å avgjøre hva som blir neste konkuransetema.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Ja, nydelig og så den herlige grønne skåla og da;) Sikle,sikle…
  Og da går jeg og stemmer på linken din ved siden av her.
  ha en fin kveld!

 2. Å peoner er så vakre! Jeg går å vakter på knoppene her i bestemorhagen. Har talt 17 knopper- i fjor var det bare 4..
  Kunne jo passe kjempefint med en peonkonkurranse nå. Jeg får skynde meg å stemme! Det er så morsomt at du lager disse konkurransene. Takk for det! 🙂
  Klem

 3. Nei, jeg kjenner desverre ikke til navnet på denne sorten, den er minst 40 år gammel.
  Den grønne skåla/fatet er min aller fineste, og jeg var såå glad når jeg arvet den, mye mer glad for den enn for dyrere sølvting. Akkurat denne brukte jo tanten min hele tiden. Den er dessuten mye mindre enn det som er vanlig, og det er kjekt i en liten husholdning 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her